Ring til os på 20 25 59 82

Opstregning og vandskuring

Vandskuring og opstregning af mursten

Du kan give din gamle mur nyt liv med vandskuring, så den giver kontrast til de andre ting i dit hjem. Du kan alt efter, hvilken type slutmørtel der anvendes på væggen få et fint eller groft udtryk. Når mørtlen påføres forsvinder fugerne, og man kan ane murstenens omrids igennem.

Når mørtlen er tørret, kan man male væggen. Nogle vælger også at lade væggen stå rå tilbage. Vi er altid klar til at rådgive dig inden for vandskuring både indendørs og udendørs.

Opstregning af mursten

Har du en væg med fliser, men ønsker en murstensvæg, så kan vi lave opstregning af mursten på væggen, så du får samme effekt, som ved rigtige mursten.

Når vi udfører opstregning af mursten, bruger vi selvfølgelig de rigtige måleredskaber, så murstenen får de rigtige dimensioner. Vi sætter en ære i at udføre alt arbejde med fokus på detaljerne og udført med høj professionalisme.

Vi udfører også andet murerarbejde, såsom flisearbejde samt facadeisolering.

Kontakt os for yderligere informationer

Vi kan foretage vandskuring og opstregning af mursten på gamle og nye vægge og på forskellige isoleringstyper. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Vi servicerer med vores ydelser i Nordjylland heriblandt byerne Aars og Nibe.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.