Ring til os på 20 25 59 82

Fliser

Flisearbejde og klinkearbejde

Skal de gamle fliser eller klinker skiftes ud? Eller skal du have renoveret de gamle? Så kan vi hos Skivum Mureren udføre alt inden for flisearbejde for både private og erhvervsdrivende virksomheder. Dette består blandt andet af opsætning af fliser og klinker i badeværelset eller køkkenet på både gulve og vægge.

Få den rette rådgivning

Inden du køber nye fliser eller klinker, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi har erfaringen inden for flise- og klinkearbejde og kan derfor rådgive dig i alt fra valg af størrelse, leverandører, rengøring til valg af materiale (granit, teglfliser, naturskifer m.m.). Har du bestemte ønsker til fliser eller klinker, opsætter vi dem selvfølgelig gerne.

Det resultat du ønsker

Din tilfredshed betyder alt for os, vi sørger derfor altid for, at dit fliseprojekt bliver grundigt gennemgået, så du bliver glad for det færdige resultat. Ønsker du at vide mere om vores erfaringer inden for flisearbejde, hører vi gerne fra dig. Vi sætter en ære i at levere unikke løsninger, som du stolt kan vise frem.

Bor du enten i Nibe, Aars eller en anden by i Nordjylland, så kommer vi gerne og laver klinkearbejde eller flisearbejde for dig.

Vi udfører også andet murerarbejde, såsom facadeisolering samt vandskuring og opstregning af mursten.

Har du brug for hjælp?

Giv mig et kald på 20 25 59 82, send en e-mail til skivummureren@gmail.com eller udfyld kontaktformularen her på siden – så finder en løsning som passer helt perfekt til dig!

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.