Ring til os på 20 25 59 82

Facadeisolering

Facadeisolering i Nordjylland

Hos Skivum Mureren kan vi udføre udvendig facadeisolering. Isoleringen består af at bygningens ydervægge bliver påklædt med et beskyttende lag, som beskytter mod gennembrydning og kuldebroer. Med facadeisolering er du derfor garanteret et bedre og mere stabilt miljø for ydervæggen, som også får en positiv effekt på indeklimaet og husets bærende konstruktion.

Alle bygninger kan få facadeisolering

Uanset hvilken type byggeri dit hjem er eller om dit hus har tunge eller lettere facader, så kan vi lave facadeisolering. Vi kan ligeledes foretage renovering og nybyg, hvor dette indgår.

Sådan gør vi

Ved facadeisolering opsætter vi en skal rundt om dit hus. Skallen består af isolering. Når isoleringen er påsat ydervæggen, kan vi enten pudse væggen eller vandskure den. Det er op til dig, alt efter hvilket udtryk du ønsker, dit hus skal have. Ved facadeisolering ligner det, at huset har fået en ny ydermur. Du kan også altid spørge os til råds.

Kontakt os og hør mere om facadeisolering

Er du i tvivl om din facade er ordentligt isoleret? Så kontakt os for råd og vejledning eller for et uforpligtende møde. Vi servicerer med facadeisolering i Nordjylland, heriblandt byerne Aars og Nibe.

Vi udfører også andet murerarbejde, såsom flisearbejde samt vandskuring og opstregning af mursten.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.